Dormakaba Operator pentru usa batanta Porteo Dorma

Cod Produs: PORTEO
  • Descriere
  • Documentatie
  • Review-uri (0)

Operator pentru usa batanta Porteo Dorma

 

Produs auxiliar pentru uși batante în designul Contur

PORTEO oferă un mod inovator și convenabil de a deschide și închide ușile fără efort. Cu toate eleganța designului DORMA Contur, PORTEO este în special potrivit pentru ușile de interior, realizând toate funcțiile necesare pentru a face tuturor viața mai ușoară.

Producție certificată conform ISO 9001.

 

 

Inovator

PORTEO oferă un mod inovator și convenabil de a deschide și închide ușile fără efort. Tehnologia de înaltă calitate DORMA face ca PORTEO să fie deosebit de ușor de utilizat - cu zgomot minim, fiabilitate funcțională ridicată și adaptabilitate excelentă la aplicație.

Soluție integrată

PORTEO este o soluție integrată care este furnizată într-un pachet complet, cu canal de glisare și placă posterioară de montare. Acesta oferă o comoditate si o siguranță remarcabile, plus o instalare rapidă și ușoară, mulțumită încrederii în livrările impecabile "plug & go".

Modernizabil

PORTEO poate fi funcționalizat suplimentar cu accesorii originale ale sistemului DORMA pentru a oferi o comoditate sporită a acționării, ușurință în utilizare și o mai mare siguranță.

Accesorii

În combinație cu un buton opțional și o comandă electrică, de exemplu, ușa poate fi pur și simplu deschisă la comanda vârfului degetului. Pentru un și mai mare confort al deschiderii și închiderii, există, de asemenea, un transmițător portabil. PORTEO este soluția ieftină pentru deschiderea și închiderea ușilor mod confortabil. Sigură, fiabilă și ușor de retehnologizat.

Avantaje pentru arhitect/specificator

  • PORTEO oferă un mod inovator și convenabil de a deschide și închide ușile fără efort, ceea ce face ca acesta să fie deosebit de potrivit pentru aplicații fără bariere
  • Furnizat în designul DORMA Contur cu liniile sale cubice distincte, câștigător al premiului „red dot” în 2005 și “Le Janus de l’Industrie 2007.”

Avantaje pentru comerciant/distribuitor

  • Soluție integrată într-un singur pachet. Economisește spațiul de depozitare.

Avantaje pentru instalator/fabricant

  • Instalarea este simplă, mulțumită livrării “plug & go” și fixării ușoare.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti

info@glassmag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!