Dormakaba Operator pentru usa batanta ED 250 Dorma

Cod Produs: ED250 Ai nevoie de ajutor?
 • Descriere
 • Documentatie
 • Review-uri (0)

Operator pentru usa batanta ED 250 Dorma

 

Operator Ușă Batantă cu design modular pentru uși cu lățime maximă de 1600 mm și cu greutate de până la 250 kg

Prin operatorul de ușă batantă ED 250, DORMA oferă un operator electromecanic de ușă batantă pentru diverse domenii de utilizare. Operatorul poate instalat ca și versiune de împingere cu ansamblu cu braț standard și versiune de tragere cu canal glisant.

 

 

Gamă funcțională variabilă

În afara unei acoperiri extinse, DORMA oferă și un dispozitiv de coordonare integrat și ușor de instalat pentru uși cu dublu canat. Cu ajutorul Cardului de Actualizare, DORMA Upgrade Card, gama de funcționare a sistemului poate fi adaptată la diverse versiuni de uși. Gama largă de funcțiuni integrate asigură în plus faptul că majoritatea utilizărilor posibile pot fi ușor efectuate.

Modul Door Closer & Modul Automat

Utilizatorii pot alege între două moduri de operare: Door Closer și automat. Atunci când se setează modul Door Closer, dispozitivul de operare al ușii batante ED 100 este optimizat pentru operații manuale. Cu funcția opțională Power Assist, modul Door Closer este proiectat pentru ușile predominant utilizate manual unde o funcție door closer este necesară. Modul automat este, la rândul său, adecvat în mod special pentru acces automat principal, cu detector de mișcare sau cu buton de acționare.

Control sarcină de vânt

Dispozitivul de operare ED 250 al ușii batante este special adecvat pentru uși exterioare care sunt supuse unor sarcini de vânt variate, și pentru uși de interior care separă camere unde există presiuni diferite ale aerului. În timp ce sistemul de află în modul automat, controlul sarcinii de vânt monitorizează viteza de acționare, ținând-o constantă la o valoare presetată.

Funcția Power Assist

Funcția Power Assist a dispozitivului de operare ED 250 al ușii batante se poate activa atunci când unitatea se află în modul Door Closer. Imediat ce un utilizator deschide ușa cu câteva grade, funcția servo intră în uz pentru sprijini ciclul de operare manual, ajustându-se automat la forța de închidere presetată, după cum se aplică efortul.

Avantaje

 • Configurare flexibilă: Clienții plătesc doar funcțiile pe care le solicită.
 • Transport ieftin și montare ușoară grație greutății reduse a sistemului
 • Unitate silențioasă grație angrenajului în mai multe etape
 • Aspect elegant: designul de contur DORMA prevede o înălțime a dispozitivului de operare de doar 70 mm
 • Funcții diferite incluse în standard

Domeniul de utilizare

 • Pentru uși batante cu canat individual sau dublu
 • Versiunea de tragere cu canal glisant și versiunea apăsare cu braț standard sunt ambele adecvate pentru uz la ușile de incendiu și de fum
 • Datorită versiunilor sale de energie scăzută și completă, sistemul este adecvat pentru automatizarea atât a ușilor externe rar frecventate cât și a celor foarte frecventate.
 • Cuplu mare la ușile batante complet automatizate cu acționare a detectorului radar de mișcare.

 

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti

info@glassmag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!