Dormakaba Sistem Manet Dorma pentru usi batante

Cod Produs: MANET
  • Descriere
  • Documentatie
  • Review-uri (0)

Sistem Manet Dorma pentru usi batante

 

DORMA MANET Compact / Concept, Swing

Din oțel inoxidabil montarea de uși batante din sticlă și uși batante

Sistemul fara rama Manet pentru uși batante si batante subliniază transparența arhitecturii moderne și oferă diferite opțiuni de integrare.

 

 

Manet Concept - fitinguri un singur punct

Conceptul Manet este un sistem modular flexibil, care ofera arhitectilor si designerilor mână libera pentru a crea

  • Pivotante sau uși glisante
  • Partițiile de sticlă spațiu configurarea
  • Design de mobilier personalizat

Aspect minimalist

Cele distinctive de fixare cu un singur punct Manet asigura un aspect minimalist și crearea de lumină, spațiu și viziune, în orice cameră.

MANET Compact Sets - sistem complet de ușă

Seturi de Manet compacte sunt seturi standardizate din familia Manet. Acestea facilita planificarea singur, rapid dintre cele mai populare tipuri de sistem de 3/8 "(10 mm) sau 1/2" (12mm) de sticlă. Accesorii opționale sunt disponibile pentru a crescut varietate de design în seturile individuale. Componentele sistemului vin cu numeroase posibilități de reglare, în scopul de a asigura o instalare fără probleme de alunecare, ușile cu dublă acțiune sau o singură acțiune.

Caracteristicile produsului

Functionalitatea si caracteristicile optice ale usilor rabatabile si batante MANET sunt coordonate in mod ideal. Chiar si in varianta standard, aceasta usa batanta permite o libertate arhitecturala maxima.
In plus fata de tija pivotanta, sistemul are pivoti pentru partea de jos, fittinguri pentru pivotii superiori cu pivoti sau bucse excentrice si conectori care leaga luminatoarele cu ecranele laterale. Acest lucru va ofera posibilitati aproape nelimitate pentru instalarea usilor fara cadru in deschiderile peretilor - chiar si cu luminatoare si ecrane laterale - si in peretii asamblati din partitionari de sticla cu elemente unice de fixare.

O varietate de optiuni

Sistemul pentru usi rabatabile MANET este potrivit pentru dori rabatabile si usi cu actiune simpla. Ambele tipuri de usi pot fi echipate cu arcuri de podea cum ar fi DORMA BTS 75 V, sau cu incuietori intarite.

Fixare intr-un singur punct

Aceste atractive, cu design superb si premiate produse MANET garanteaza usurinta si precizia fixarii elementelor din sticla. Caracteristicile de acoperire clip-on permit ca instalarea si ajustarea sa fie performante prin prisma armaturii insasi, prevening orice risk de deteriorare a suprafetelor vizibile.
Dupa instalare, acoperitorile clip-on sunt introduse in fixarile in punct unic. Rezultatul: imaginea distinctivelor incuietori MANET cu atractive suprafete de sticla.
Pentru a ajunge la aceste rezultate, sunt necesare gaurile de scurgere in locul obisnuitelor gauri in sticla.
In plus, mansonul de plastic protejeaza sticla de contactul direct cu componenta din opel inoxidabil.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti

info@glassmag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!