Dormakaba Feronerie de toc EA Dorma

Cod Produs: EADORMA Ai nevoie de ajutor?
  • Descriere
  • Documentatie
  • Review-uri (0)

Feronerie de toc EA Dorma

 

Fitinguri de toc pentru uși suspendate offset

Fitingurile de toc DORMA EA sunt caracterizate printr-un design subțire, prin forma elegantă și prin balamale sofisticate. Această gamă completă de fitinguri maximizează eleganța transparentă a ușilor cu o singură acționare – indiferent dacă este suspendată în cadre sau integrată în ansambluri de sticlă securizată.

 

 

DORMA EA fitinguri de toc

Fitingurile de toc DORMA EA sunt disponibile pentru grosimi de geam de 10 și de 12 mm. Cu garnituri suplimentare, fitingurile pot fi, de asemenea, utilizate pentru geam de 8 mm.

Fiabilitate inclusă

Materialele de calitate și manopera atentă demonstrează că fitingurile de toc DORMA EA au caracteristicile necesare pentru respectarea celor mai exigente pretenții în ceea ce privește datele tehnice.

Design caracteristic

Fitingurile de toc DORMA EA se caracterizează printr-un design subțire, o formă elegantă și balamale sofisticate. Această gamă completă de fitinguri maximizează eleganța transparentă a ușilor cu o singură acționare – indiferent dacă este suspendată în cadre sau integrată în ansambluri de sticlă securizată.

Avantaje pentru arhitect/devizier

  • Fitingurile de toc DORMA EA se caracterizează printr-un design subțire, o formă elegantă și balamale sofisticate.

Avantaje pentru comerciant/distribuitor

  • Sistemul modular reduce cerința de spațiu de depozitare

Avantaje pentru instalator/fabricant

  • DORMA-Glas deține cunoștințe aprofundate cu privire la caracteristicile speciale ale sticlei, ca și material de construcție. Acest lucru a condus la un design de fitinguri care cere doar o pregătire minimă a sticlei – o secționare rapidă și ușoară, cu orificii complementare de fixare.
  • S-au analizat cu atenție și au fost luate măsuri pozitive pentru a crea suprafața de contact ideală cu eficiență optimă de prindere.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti

info@glassmag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!