Dormakaba Sistem de actionare a usii glisante ES 400 Dorma

Cod Produs: ES400
  • Descriere
  • Documentatie
  • Review-uri (0)

Sistem de actionare a usii glisante ES 400 Dorma

 

Operator de glisare uși cu design compact pentru montarea în perete potrivit in mod special pentru utilizarea în spitale si alte utilizări similare acestora.

Grosimea extrem de scăzută a operatorului ES 400 pentru uși glisante cu un singur sau cu doua panouri facilitează instalarea în cadre ușă non-standard ca de exemplu în spitale, săli de operație sau interioare ale clădirilor.
Datorită designului simplu si usor de întretinut, se garantează o manevrare ușoară și funcționare sigură, precum și o durată lungă de viață.

 

 

DORMA ES 410 și 420 pentru uși cu un singur sau două panouri

ES 410 operează fără efort uși cu un singur panou cu o greutate de până la 200 kg și o lățime a zonei de trecere de până la 3 m., În timp ce DORMA ES 420 este adecvată în special pentru ușile cu două panouri cu greutăți panouri de până la 2 x 125 kg.

DORMA ES 415

Operatorul telescopic de glisare uși ES 415 extinde mai departe gama de sisteme ES 400. Datorită dimensiunilor sale reduse și a diferitelor componente ES 410 , acest operator pentru uși cu un singur panou completează perfect sistemul nostru ES 400.

Modalitate ușoară de funcționare

Datorită dinamicii de operare ridicate, toți operatorii asigură o funcționare fără probleme, combinată cu caracteristici funcționale excelente.

Domenii de aplicare

  • Uși glisante in spitale/clinici
  • Uși de interior fără bariere sau uși din domeniul cateringului

Echipament/Opțiuni suplimentare

  • Module adiționale pentru protecți electronica ale marginilor de închidere secundare
  • Contacte de egalizare potențial pentru panouri uși

Cerințe speciale

Versiunea de bază a operatorului include deja funcții speciale adecvate, cum ar fi funcțiile Atinge & Plecă sau Nurse / Bed (deschidere completă sau parțială).Mai mult sistemul permite conectarea senzorilor de siguranță conform DIN 18650.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti

info@glassmag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!